Fegyveres testületek technikai segédeszközeinek vezérléséhez
szükséges rádiótechnikai tervezés

1. Tűzszerész robotok

A robot elsődleges alkalmazási célja, hogy a vélt vagy valós robbanó szerkezeteket a tűzszerészek biztonságos távolságból, távirányítással közelítsék meg és a veszélyes tárggyal különböző műveleteket hajtsanak végre, vagy valamilyen vizsgálatot végezzenek rajta.

A távirányítás a rádiófrekvenciás kommunikáció mellett a mozgatást és "távolbalátást" segíti elő. A speciális feladatok ellátására és a hatósági előírások betartására rádiótecnikai tervezésre van szükség, amelyre cégünk szakszolgálata folyamatosan rendelkezésre áll.

Robot1

 

2. Pilóta nélküli repülőgépek

Katonai célfeladatok ellátására kerültek kifejlesztésre a pilóta nélküli légi járművek, melyek valódi célokat imitálnak. Ezáltal lehetővé teszik a különféle fegyverrendszerek tesztelését úgy, hogy az ne veszélyeztessen élőerőt és minimálisra csökkentse a végrehajtás költségeit.

A repülők földi vezérlésére mobil vagy fix pontos vezérlési állomásokat hoztak létre. Ezzel létrejött egy pilóta nélküli célrepülő és annak komplex irányítási, felügyeleti, adatfeldolgozási rendszere, melynek a rádiós kommunikációs paramétereinek tervezésére és elemzésérel vállalkozott cégünk szakszolgálata,
és a továbbiakban is vállalunk hasonló jellegű tervezést.

Célrepülőgép

Vezerlo-allomas

Főoldal