Irányítástecnikai szekrényeink

A bemutatásra került vezérlő szekrényeink összetett funkciókkal rendelkeznek:
Pl: ivóvíz és szennyvízrendszerek végpontjain az erősáramú bekapcsolások fogadása, a műtárgyak vezérlése, a központi megjelenítéshez szükséges információk közvetítése.

A szekrények kialakítása a megfelelő védettség érdekében kültéri, üvegszál-erősítésű poliészter anyagú,  a külső környezeti hatásoktól védett (UV sugárzásnak ellenáll, szélsőséges hőmérsékleti ingadozások elkerülésére belső automatikusan szabályozott fűtés és hűtés áll rendelkezésre, portól és párától védett, karbantartási igénye elenyésző).

Általános kiépítésben a szekrény jobb oldalán lehet a manuális kezelőszervekhez hozzáférni, melyek érintésvédelmi szempontból elválasztottak az erősáramú kismegszakítóktól, mágneskapcsolóktól. A szünetmentesített tápforrások megbízható vezérlést biztosítanak áramkimaradás esetén is. A helyi irányító berendezésként alkalmazott PLC egységek az éppen aktuális folyamatok- akár helyszíni- nyomon követése, illetve a beavatkozási lehetőség biztosításának érdekébenk beépített kijelzővel, illetve tasztatúrával rendelkezik.

A PLC-k moduláris kiépítésűek, melyek igénytől függően kétállapotú bemeneteket és kimeneteket, valamint analóg ki és bemeneteket tudnak vezérelni és információkat tovább küldeni. A végállomások szekrényei egymással és a központjukkal különböző kommunikációs módokon lehetnek kapcsolatban:
pl.: távjelző kábelek, URH hálózatok, ISM sávú rádiós hálózatok, GSM szolgáltatói hálózatok.

A felhasználói igényeket jól követő, minden alkotó elemet tekintve moduláris berendezéseink jól alkalmazhatók a vezérlés és irányítástechnika széles skáláján (Ivóvíz ,- és szennyvíz rendszerek, energia szektor, gépipar, közlekedés, stb.)

 

Vezérlőszekrény belseje

Vezérlőszekrény a terepen

PLC-s szekrény általános bemutató ábra

Vezérlőszekrény_1

PLC-k


Egy átemelő vezérlőszekrénye

Vissza

Főoldal